fbpx

Kader El Oufir

Kadèr maakte in 2003 kennis met Critical Alignment Yoga toen hij op zoek was naar verlichting voor zijn klachten aan armen, nek en schouders. Hij was direct onder de indruk van de rationele, nauwkeurige benadering en de snelle resultaten, en Critical Alignment Yoga kreeg een vaste plek in zijn leven.

Met een achtergrond in Kunstmatige Intelligentie en jarenlange ervaring in de financiële wereld, vond Kadèr in yoga een welkome afwisseling en een krachtig hulpmiddel voor persoonlijke groei en welzijn.

Om zijn kennis te verdiepen volgde Kadèr de docentenopleiding bij het Critical Alignment Yoga instituut, onder leiding van inspirerende leraren zoals Gert van Leeuwen, Paul Braaksma, Jacoline Norden en Eliza van der Kroon. Kadèr voltooide de yogaopleiding in 2016 en de therapieopleiding in 2017.

Na zijn opleidingen gaf Kadèr met veel plezier les in verschillende studio’s in Amsterdam en omgeving. Sinds begin 2020 concentreert hij zich meer op het geven van online lessen, waarbij hij zijn passie voor Critical Alignment Yoga deelt met studenten wereldwijd.