Nieuwsbrief november

Lees hier de nieuwsbrief van 5 november 2021 over de Kerst en Nieuwjaarsworkshops en de nieuwe corona maatregelen in de studio.    

Lees meer

Nieuwsbrief september

Lees hier de nieuwsbrief van september over de versoepelingen in de studio en de start van de lerarenopleiding 2021-2022.  

Lees meer

Nieuwsbrief augustus

Bekijk via deze link de nieuwsbrief van 20 augustus 2021. Lees over ons nieuwe rooster na de zomer en workshops deze zomer en najaar.

Lees meer

Introductiecursus

Wat is Critical Alignment Yoga? En waarom gebruik je daarbij al die tools? Misschien ben je nieuwsgierig door iemand in je omgeving die er zo enthousiast over vertelt. Of andersom: misschien volg je al lessen, maar wil je je omgeving overtuigen. Hier is je kans! Op 9 juni starten we…

Lees meer

Nieuwsbrief Mei

Lees hier de nieuwsbrief van 18 mei 2021 met informatie over de geplande opening van de school, oefeningen voor thuis en de introductiecursus die binnenkort van start gaat: Klik op deze link om de nieuwsbrief te openen.

Lees meer

Take a break

We werken nu al meer dan een jaar voornamelijk thuis, en voornamelijk achter een beeldscherm. Je kunt daardoor verstijven in je nek, schouders, bovenrug of onderrug van het vele zitten. Bovendien kan het thuiswerken stress geven. Critical Alignment Yoga is een moderne vorm van yoga die de ontspanning en versterking…

Lees meer