fbpx

Take a break

We werken nu al meer dan een jaar voornamelijk thuis, en voornamelijk achter een beeldscherm. Je kunt daardoor verstijven in je nek, schouders, bovenrug of onderrug van het vele zitten. Bovendien kan het thuiswerken stress geven. Critical Alignment Yoga is een moderne vorm van yoga die de ontspanning en versterking van deze plekken in je lichaam aanpakt en stress vermindert.

Vanuit de studio voor Critical Alignment Yoga bieden we vanaf 10 mei twee weken gratis oefeningen aan: om de dag een andere oefening van een andere docent. Met deze thuiswerk-pauze-oefeningen houd je je rug soepel en sterk, zodat je fris weer aan het werk kunt!

Op de laatste dag van deze campagne gaan we met Eliza de mat op. In deze korte les ga je met je aandacht je ademhaling observeren terwijl je op het middenrugrolletje ligt. Eliza neemt je hierin mee. Je laat je rug draaien op de plek waar de wervelkolom is gemaakt om te draaien: in het midden. Hier los je spanning mee op. Later ga je ook zittend draaien. Deze beweging kun je koppelen aan draaien in het dagelijks leven. Een heerlijke yoga break!

Bekijk de video hieronder en ga naar ons Youtube kanaal voor alle andere video’s.