fbpx

CA Yoga vakantie

Met Yvonne Teuben

Data: Zaterdag 24 sept tot 30 september 2023
Locatie: Portugal
Kosten: € 950,-

Programma

De meditatieles is van 8:00 tot 9:00 uur, gevolgd door het ontbijt. We bouwen het meditatie uur rustig op zodat we elke dag iets langer kunnen zitten. Om 10:00 begint de Critical Alignment Yogales. Deze duurt drie uur met een korte pauze er tussen. Iedere dag heeft een ander thema-aandachtspunt. Maar de adem en het bewegen vanuit ontspanning staan altijd centraal.

De lunch is om 13:30 en het diner wordt rond 20 uur geserveerd. Op woensdagavond is de kok vrij en maken we de restjes op of kun je uit eten gaan.

De middag vul je in naar eigen keuze. Je kunt kiezen uit verschillende stranden om te zwemmen, te suppen of je kunt een mooie kustwandeling maken. Het gebruik van Uber of een taxi is gemakkelijk en absoluut niet duur in Portugal. Je kunt ook lekker bij het zwembad blijven en in de namiddag naar Loulé wandelen voor een ijsje of een drankje. Er bestaat ook de mogelijkheid om een masseuse te boeken.

Aanmelden

Kosten

Kosten 950,- euro p.p, op basis van een tweepersoonskamer, dit is exclusief de reiskosten, maar inclusief ontbijt, lunch en diner (behalve op woensdag, dan heeft de kok een vrije avond), koffie, thee en al de yogalessen.

Aanmelden

Op de site Yvonne.Yoga https://yvonne.yoga staat meer info en kun je je aanmelden.