fbpx

Vrienden zijn voor leven

De ‘Vrienden Actie’ is verlengd t/m 31 augustus

Vrienden zijn voor het leven, net zoals Critical Alignment voor het leven is. Daarom hebben we de ‘Vrienden Actie’ in het leven geroepen – onze manier om onze gemeenschap uit te breiden en tegelijkertijd onze waardering voor jou te tonen.

Voor elke vriend, familielid of kennis die je introduceert en die een proefstrippenkaart aanschaft, hebben we iets speciaals voor jullie beiden:

Voor Bestaande Leden: Voor elke nieuwe yogi die een proefstrippenkaart aanschaft, ontvang je een unieke Critical Alignment riem.  

Voor Nieuwe Leden: Nieuwe leden die een proefstrippenkaart aanschaffen ontvangen 10% korting op deze eerste aankoop. Dit is de perfecte kans om te beginnen met Critical Alignment Yoga tegen een gereduceerd tarief.

Hoe Werkt Het?

–   Deel je liefde voor Critical Alignment Yoga met vrienden en familie door ze een van onze leuke (post) kaartjes* te geven/sturen waarmee je ze uitnodigt om deel te nemen aan een van de lessen (de kaartjes staan bij de balie in de Blankenstraat)

–   Willen ze graag een proefstrippenkaart aanschaffen dan mogen ze een mail sturen naar saskia@criticalalignment.nl waarin ze dit aangeven en ook jouw naam noemen. Ze ontvangen een kortingscode waarmee ze de aankoop kunnen doen en jullie gezellig samen de les(sen) kunnen gaan volgen.

–   Na hun aankoop ontvang jij een mail waarin staat hoe je je cadeau kan krijgen.

We zijn enthousiast om onze gemeenschap te zien groeien en bloeien met jullie hulp. Laten we samen de kracht van Critical Alignment Yoga verspreiden en meer mensen verwelkomen in onze unieke school.

* Je kan ook zonder kaartje iemand introduceren, maar en kaartje ontvangen maakt het wel extra leuk. Je  kan ook gewoon je introducee een mail laten sturen naar saskia@criticalalignment.nl met de vraag om een kortingscode en de vermelding van jou als bestaand lid.