2022 Nederland

3 – daagse nieuwjaarsworkshop
2,3 en 4 januari 2022
Locatie: Blankenstraat 166

Gert geeft in de eerste week van het nieuwe jaar een online 3 daagse workshop, op 2,3 en 4 januari. Het thema van de workshop is geïnspireerd op onderstaande quote:

“The intuitive mind is a sacred gift and the rational mind is a faithful servant. We have created a society that honors the servant and has forgotten the gift”. – Albert Einstein –

Het programma is voor alle drie de dagen:

08:00 – 10:00 Meditatie + les

Prijzen en reserveren:
Workshop 2/3/4 januari met Gert:                   €60,-

De nieuwjaarsworkshops is te boeken via je Momoyoga account. Onder het kopje ‘tarieven’ kun je een 3-daagse workshop kopen waarmee je je vervolgens kunt inschrijven voor de workshop van Gert. Aantal plekken: onbeperkt

2022 Buitenland

Yogaretreat in Alcoy, Spanje met Yvonne
Data: 7 mei – 14 mei

Aankomst zaterdag 7 mei 2022, vanaf 12 uur – Vertrek zaterdag 14 mei, rond 12 uur bij Yoga op de Berg. Deze plek ligt een uur landinwaarts bij Alicante. Het plaatsje heet Alcoy. 

Afhankelijk van je kamer varieert de prijs tussen 750 en 825 euro, dit is exclusief de reiskosten. Maar inclusief alle maaltijden (verzorgt door Annemarie van de Gezonde Brabander) en ongeveer 26 uur yoga. Deze week sluit aan op de meivakantie. Dus misschien dat je eerst een weekje rondtrekt en daarna aansluitend de yogaweek volgt?

Programma: Meditatieles van 8 tot 9 uur, gevolgd door het ontbijt, om 10:00 Critical Alignment Yoga. Rond 13:00 lunch. In de middag ben je vrij om de prachtige omgeving te verkennen en in de avond hebben we een gezamenlijk diner. Bij voldoende animo wordt er om de dag nog een avondles verzorgd.

Kijk op https://yvonne.yoga voor info en aanmelden.

 


 

Yogaretreat In Loulé, Portugal met Yvonne
Data: 24 september – 1 oktober

Van 24 september tot 1 oktober 2022 geef ik een Critical Alignment Yoga week in het zuiden van Portugal, in de buurt van Faro. 

Programma: Meditatieles van 8 tot 9 uur, gevolgd door het ontbijt, om 10:15 twee keer anderhalf uur Critical Alignment Yoga. 13:30 lunch.

De middagen breng je door naar keuze, aan het strand, het zwembad, bezoek je een stadje, neem je een massage, etc. Rond 20 uur is het diner. Bij voldoende animo wordt er om de avond nog een rustige yogales gegeven. De yogalessen vinden in de prachtige zaal plaats, op het terras voor de yogazaal of eventueel bij het zwembad.

Afhankelijk of je een kamer,  twee,- of éénpersoons (met eigen wc en douche), zijn de prijzen 850 en 950 euro, dit is exclusief reiskosten maar inclusief logies, maaltijden en zeker vier uur yoga per dag. Het prachtige yoga centrum, Casa Cales, ligt op zo’n 20 minuten lopen van het plaatsje Loulé. Het strand is op 20 minuten rijden. (Heel gemakkelijk om een Uber te regelen.)

Kijk op https://yvonne.yoga voor info en aanmelden.

VRAGEN?