fbpx

  

Stichting Critical Alignment Algemene Voorwaarden

– Yogaweken Narthiac   

Artikel 1: Begrippen

1. Algemene voorwaarden: De algemene voorwaarden gehanteerd door Stichting Critical Alignment staan op de website van Stichting Critical Alignment (www.criticalalignment.nl/narthiac)

2.Stichting Critical Alignment is geregistreerd in het handelsregister onder nummer 78076854 en is gevestigd te Amsterdam, Back-Upstraat

3.Deelnemer/ Yogi: persoon die deelneemt aan de yogaweken Narthiac van Stichting Critical Alignment.

4.Overeenkomst: overeenkomst tussen deelnemer en Stichting Critical Alignment komt tot stand door betaling van de deelnemer voor de yogaweken Narthiac van Stichting Critical Alignment.

5.Aanmeldingen; om je aan te melden voor de yogaweken Narthiac van Stichting Critical Alignment.

6.Prijs: de totaalprijs van de yogaweken Narthiac, inclusief btw.

Artikel 2: Toepasselijkheid

1.De algemene voorwaarden zijn bij uitsluiting van toepassing op de yogaweken Narthiac. De algemene voorwaarden worden per e-mail gestuurd aan de Deelnemer samen met reserveringsbevestiging en door deel te nemen aan de yogaweken Narthiac van Stichting Critical Alignment gaat de deelnemer akkoord met deze algemene voorwaarden.

2.Stichting Critical Alignment behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen. De recentste versie is de geldende versie en staat gepubliceerd op de op de website van Stichting Critical Alignment (www.criticalalignment.nl/narthiac)                                                                             

Artikel 3: Reservering en Boeking

1.Stichting Critical Alignment vereist een minimale boeking van 12 personen per week om de yogaweken Narthiac door te laten gaan.

2.Aanmeldingen voor de yogaweken Narthiac kan via info@criticalalignment.nl t.a.v. Iris Reyes met onderwerp: Yogaweken Narthiac.

3.De Deelnemer reserveert een plaats bij yogaweken Narthiac door een aanbetaling van 30% van het totaalbedrag te voldoen.

4.De rest van betaling dient uiterlijk 8 weken voor de start van de yogaweken Narthiac. Deelnemer ontvangt per mail een betaalverzoek. Als Stichting Critical Alignment binnen deze tijd het bedrag niet heeft ontvangen, heeft Stichting Critical Alignment het recht om de plaats van Deelnemer aan iemand anders te geven (wachtlijst). In dit geval wordt de aanbetaling van 30% niet terugbetaald aan Deelnemer.

Artikel 4: Betalingen en Prijzen

1.Deelnemer kan betalen via webshop (https://criticalalignment.nl/shop/). De betaling  geschiedt middels iDEAL creditcard, sofort banking, kbc/cb/-betaalknop, giropas, Belfius pay button.

2.Totaalprijs voor een yogaweek Narthiac is € 1135 inclusief btw

Artikel 5: Annulering

1.Indien de Deelnemer besluit zich terug te trekken uit de yogaweken Narthiac hanteert Stichting Critical Alignment de volgende annuleringsvoorwaarden.

2.10 tot 8 weken voor aanvang 70% restitutie. 7 tot 4 weken voor aanvang 50% restitutie en vanaf 3 weken 0% restitutie.

3.No-show beleid: 0% restitutie.

4.Annulering worden schriftelijk gedaan door Deelnemer door een e-mail te sturen naar info@criticalalignment.nl t.a.v. Iris Reyes.

Artikel 6: Huisregels

  • De locatie is rookvrij. Drugs- en alcoholgebruik zijn tijdens de yogaweken Narthiac verboden
  • Huisdieren zijn niet toegestaan
  • Critical Alignment docenten en personeel respecteren alle deelnemers en verwachten van alle deelnemers respectvol omgaan met iedereen.
  • Deelnemer die zich niet aan de huisregels houden of aanwijzingen van locatie personeel niet volgen, kunnen uit de yogaweek Narthiac verwijderd worden.
  • Het maken van video/film – of geluidsopnamen tijdens de yogaweek Narthiac is niet toegestaan zonder toestemming van de docent.

Artikel 7: Aansprakelijkheid

1.Stichting Critical Alignment zorgt voor een goede en ordentelijk verloop van de yogaweken

2.Deelname aan de Narthiac yogaweken is op eigen risico. Stichting Critical Alignment is niet aansprakelijk voor letsel en schade als gevolg van het verblijf en de activiteiten van de deelnemer, noch voor verlies of schade aan eigendommen.

Artikel 8: Medische Disclaimers

1.Indien de Deelnemer gezondheidsproblemen ervaart, dient de Deelnemer eerst een arts te raadplegen alvorens aan de yogaweken deel te nemen.

2.De yogaweken Narthiac dat Stichting Critical Alignment aanbiedt zijn bedoeld voor ontspanning, meditatie, reflectie en verkenning van lichaam/geest en niet ter vervanging van enige medisch noodzakelijke behandeling of therapie. Bespreek daarom altijd lichamelijke en/of psychische klachten met een gekwalificeerde arts.

Artikel 9: Wijzigingen in het programma 

1.Stichting Critical Alignment heeft het recht om het weekprogramma te wijzigen

2.Bij ziekte van de docenten; Stichting Critical Alignment zorgt voor een professionele en kwalitatief vergelijkbare vervanging. Voor aanvang van de yogaweken Narthiac worden de deelnemers per e-mail geïnformeerd.

***

© Stichting Critical Alignment, februari 2024